LUCKY DOGS

Mijn naam is Bonnie Eltink, geboren op 16 oktober 1991 in Gendt. In 2000 zijn we verhuisd naar Doornenburg. Hier heb ik nog 12 dieren die ik elke dag met liefde verzorg.
(katten, schapen, shetlandpony’s en alpaca’s)

In juli 2010 ben ik afgestudeerd als dierverzorger niveau 2. Omdat ik het liefst de hele dag buiten bezig ben, heb ik daarna drie jaar bij twee paardenbedrijven gewerkt. Toen vond ik het weer tijd om naar school te gaan. Ik heb de opleiding dierverzorging niveau 3 gevolgd in Velp en in april 2015 ben ik afgestudeerd.

Tijdens die opleiding zijn we naar Spanje geweest en hebben vier dagen vrijwillig gewerkt in een hondenasiel. Dit was echt geweldig! Alle honden waren zo blij met al die extra aandacht. We hebben o.a. de kennels schoongemaakt en wit geschilderd, veel honden een was- en trimbeurt gegeven, en veel geknuffeld en gewandeld. Sommige honden waren al heel lang, of zelfs nog nooit, buiten het asiel geweest en werden tijdens het wandelen een hele andere hond. Tijdens die dagen is mijn liefde voor honden nog groter geworden en besloot ik er wat mee te gaan doen.

Ik had me aangemeld voor de hondenuitlaatservice cursus bij de Martin Gaus Academie in Lelystad. In september 2015 kreeg ik de kans om de nieuwe eigenaar te worden van hondenuitlaatservice Lucky Dogs. Actief in de gemeente Lingewaard, waar ik geboren en opgegroeid ben. In oktober 2015 ben ik gestart met de uitlaatrondes, die ik nu iedere dag met veel plezier doe. 

 

Cursussen:

– Martin Gaus Academie: Gediplomeerde HUS cursus: Hierbij gaat de aandacht naar rassenkennis, gedragsherkenning en roedelgedrag, EHBO en bedrijfsuitvoering.
– Januari 2016: 2-daagse cursus hondentaal
– April 2017: Workshop; Sociaal Leren van Arjen van Alphen


Ik wil mijn kennis bijschaven en vergroten en zal dan eens in de zoveel tijd een cursus volgen.

 

Ik wil een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking met Lucky Dogs

Natrell Jamerson Jersey