DIERVERZORGING AAN HUIS

Met dierenverzorging aan huis kan je huisdier in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven en kun je er onbezorgd tussenuit. Voor veel dieren is het namelijk heel stressvol om uit hun vertrouwde omgeving gehaald te worden. En voor zowel jou als je huisdier kan het gedoe zijn om hem naar een opvang te brengen en weer op te halen. Misschien wil een buurvrouw of familielid elke dag wat eten neerzetten, maar durf je ze ook op te zadelen met taken als poep scheppen of medicijnen toedienen?

In deze situaties biedt Hondenuitlaatservice Lucky Dogs de uitkomst. Ik kom bij je thuis om de dieren te verzorgen tijdens je afwezigheid: of dit nu één dag is of enkele weken zijn.

Jouw (huis)dier krijgt zo genoeg water, voedsel, eventuele medicatie, de nodige aandacht en een schoon onderkomen. Ook leg ik de post uit het zicht, geef ik de planten water en zet ik direct de kliko aan de straat.

Na telefonisch of schriftelijk contact, kom ik bij jou langs voor een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen, de mogelijkheden en ik beantwoord je vragen. We maken kennis met de dieren en bespreken hun karakter, gedrag, eetgewoontes, etc. We kijken samen even waar alles staat en wat en hoe je het graag gedaan wil hebben. Hebben we er een goed gevoel bij? Dan nemen we samen de voorwaarden door en tekenen we een overeenkomst en sleutelcontract. Zo kun je erop vertrouwen dat je huisdieren en je huis tijdens je afwezigheid in goede handen zijn. 

Tarieven dierverzorging aan huis:
Vanaf €8 per keer, exacte tarieven op aanvraag.

Ik wil een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking met Lucky Dogs

Natrell Jamerson Jersey