DAGOPVANG

Niet alle honden voelen zich thuis in een hondenkennel, -pension of -hotel. Er zijn ook honden die helemaal niet tegen een kennel kunnen. Voor zulke honden is een verblijf in kennel of pension vaak een hele traumatische ervaring.

Honden die in een gezin worden opgevangen, hebben de vrijheid om rond te lopen en krijgen meer persoonlijke aandacht dan pensionhonden. Daardoor voelen ze zich bij een gastgezin veel sneller thuis dan in een hondenpension. 

Bij mij wordt uw hond in een huiselijke omgeving opgevangen. Hij krijgt daarnaast gezelschap van mijn hond Milo en de rest van de honden. Zo krijgt uw hond de aandacht en liefde die hij verdient, ook als u er even niet bent. 

v

1. Kennismaking

We maken een vrijblijvende afspraak zodat onze honden samen kennis kunnen maken. We bespreken dan jouw wensen, de mogelijkheden en ik beantwoord al je vragen.

2. Voelt het goed?

Als er een klik is tussen de honden en met mij, dan doen we een uitgebreide intake. We vullen samen een vragenlijst in over de hond. Indien nodig tekenen we een sleutelcontract. 

2. Opvang

  • Doordeweekse dagen haal ik je hond op voor de eerste wandeling en breng ik hem thuis na de tweede wandeling. Je hond zal zo tussen 08.30 en 16.00 uur van huis zijn (dit hangt af van waar je woont).
  • In het weekend overleggen we wat het beste uitkomt voor ons allebei.
Tarieven dagopvang - Momenteel vol
  • Dagopvang 1 hond €17

    + overnachting €3

  • Dagopvang 2 honden €27

    + overnachting €3

Ik wil een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking met Lucky Dogs

Natrell Jamerson Jersey